Het Bedrijf

Als specialist in de productie en ontwikkeling van fashion accessories & corporate wear vormt TOPDASSEN.NL de onmisbare schakel.

 

NEVER OUT OF STOCK

Wij hebben een uitgebreid Never Out of Stock (N.O.S.) assortiment in o.a. stropdassen, manchetknopen, pochettes, bretels in combinatie met bijpassende shawls in uni kleuren en multi-colour (mix and match) zodat u zowel uw mannelijke- als vrouwelijke klanten kunt voorzien van mode-accessoires in vrijwel elke kleur.

  

CUSTOM MADE ACCESSORIES (AL VANAF 30 STUKS!)

Naast ons N.O.S. assortiment en onze wisselende collecties ontwikkelt TOPDASSEN custom-made producten zoals logo stropdassen, manchetknopen, bretels en shawls voorzien van uw bedrijfslogo. Een aantal van deze artikelen zijn al mogelijk vanaf 30 stuks in uw eigen kleuren en met uw eigen logo's / logo's van uw klant.

 

CORPORATE WEAR

TOPDASSEN.NL is een volledig zelfstandige internationaal opererende onderneming. Hierdoor realiseert Topdassen schaalvoordelen op het gebied van inkoop, logistiek, ontwikkeling en design. 

 

TOPDASSEN.NL:

Eén aanspreekpunt voor al uw custom-made berdrijfskleding-projecten van A tot Z.

 

Topdassen.nl is een onderdeel van de TieConcepts Company.

Designer / Interne Verkoop / Founder  

Telefoon: +31(0)180-471566 - 0031 (0)6 - 172 98 314  info@tieconcepts.nl

Ronald van Driel deed bij diverse stropdassenbedrijven ervaring op. Hij werkte jaren lang bij de grootste stropdassenfabriek van Europa. Zijn passie voor stropdassen en modeaccessoires is enorm. Ronald begon TieConcepts uit passie. Door zijn jaren lange ervaring wist Ronald wat ontbrak in de business van custom made stropdassen. Zo heeft hij service, kwaliteit maar vooral ook loyalitiet hoog in het faandel staan. Tevens heeft hij zich ontwikkeld tot een toonaangevend designer.

Creatitief Brein en Strateeg

Telefoon: 0031 - (0)6-22225501 

Diana van Putten is onze creatieveling. Zij ontwerpt en bemoeit zich vooral met de creatieve kant van het bedrijf. Naast creativiteit beschikt Diana ook over administratieve kwaliteiten. Deze parttime kracht is een onmisbare schakel in het bedrijf. Diana is tevens eigenaar van VIPCadeaus een bedrijf voor luxe relatiegeschenken, schilderijen en hebbedingetjes